Vše nejlepší k dnešním 48. narozeninám legendě českého kešingu Midlanovi. Dovoluji si jen připomenout 7 FTF v jednom dni spolu s Pepou a nebo heroický výkon v oboru "chůze" na Zaniklých vesnicích. Hodně zdraví a fajn zážitků ty chlape z Paky.
jonasvla píše:Gratulace kompíkovi za doražení dvoulitru Ať Ti jsou i v třetím levelu satelity nakloněny
Taky se přidávám s gratulací! A zároveň je to ideální příležitost pochválit Compíka za ty pořád ještě dlouhý a pěkný logy! Škoda, že už má všechny moje keše odlovený už se nemám na co těšit
Děkuju pánové. Jinej kraj,jinej mrav,pokud máte rádi póvl trejly,tak Hradecky kraj je jich plný,proto,to tak rychle roste Wenníku...myslim,že (minimalne) jedno místo čeká až tam tu pixlu doneseš...
Compíku taky gratuluju k dvoutisícovce! Vůbec jsem si nevšiml Tak nějak jsem právě přitom nostalgicky jsem zavzpomínal na dobu, kdy jsem tě bral do Prahy a sem tam jsme mrkli na nějakou kešku - to jsme jich měli jen nějakou tu stovku!
Gratulujeme PIVMáci! I,V,M splněno, další postupný cíl je P. To jsme na vás zvědavi Jen tak dál, ještě spoustu krásných zážitků v přírodě i s krabičkami.
To se vám to PIVMáci rajzuje, když jeden namá do čeho píchnout a druhej founuje, kde se mu zachce Přeji vám, ať se daří, baví vás to pořád a neztrácíte tu vaší stále optimistickou náladu