moucha111 píše:Chtěl bych tímto popřát naší Jitce hodně štěstí a zdraví k dnešním jmeninám a hodně fajn zážitku při geocachingu. Lendys a Olda.
No jo, to se taky musím přidat, takže gratulace

Moderátoři: troolix, wenny, Mafi5bj
moucha111 píše:Chtěl bych tímto popřát naší Jitce hodně štěstí a zdraví k dnešním jmeninám a hodně fajn zážitku při geocachingu. Lendys a Olda.
Javar píše:Vše nej... Daně k dnešnímu svátku
Javar píše:Až teď večer při procházení logu jsem zjistil, že Comparare ma dneska 1 0 0 a já byl taky u toho a nevěděl to. Takže VELKÁ gratulace, jen tak dál
wenny píše:Javar píše:Až teď večer při procházení logu jsem zjistil, že Comparare ma dneska 1 0 0 a já byl taky u toho a nevěděl to. Takže VELKÁ gratulace, jen tak dál
Také se přidávám ke gratulaci k tomu druhému nejduležitějšímu čísílku v gc kariéře (to první je číslo jedna, to je jasný). Takže ještě jednou gratuluji a jsem rád, že jsem mohl být při tom!
wenny píše:Compík and Surovec - moc pěkná, vtipná kešu, nad listingem jsem se bavil a nad mými náčrtky MH pisoárů byste se zase bavili vy... Díky
No a Romanovi gratuluji k příjemnému kombu 400 a FTF !!! To mi taky vždycky udělalo radost, kulatiny a prvnička k tomu![]()
![]()
kvapilovi píše:Ahoj, v sobotu jsme s Lenkou získali naše zatím první a také nejdůležitější FTF - z Břušíka se nám vylíhla krásná zdravá holčička Kristýnka...
další důležité údaje:
found: 17.1.2009 12.25h
name: Kristýna Kvapilová
owner: Petr+Lenka Kvapilovi
coordinates: N50°25.042 E14°54.614
difficulty: *****
terrain: ten nejkrásnější
size: 3,4kg, 50cm
fotohint: kvapilovi.rajce.idnes.cz
size: 3,4kg, 50cm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník