Moderátoři: troolix, wenny, Mafi5bj
Colonel74 píše:Drevcice, Miranovi duby a Pramen mam....zastavuje se na smajlikach??Ale jinak mi to nevadi...
Javar píše:Hlásím účast: Javar, Lexll, Nordic, auto beru svoje. Máme vycházky jen do půlnociLexll by ráno nevstal do školy
. Sekeru, holinky, čelovky, trenky, ponožky beru. Ještě máme jedno místo v autě, tak se může někdo přidat. Čest práci.
wenny píše:Javar píše:Hlásím účast: Javar, Lexll, Nordic, auto beru svoje. Máme vycházky jen do půlnociLexll by ráno nevstal do školy
. Sekeru, holinky, čelovky, trenky, ponožky beru. Ještě máme jedno místo v autě, tak se může někdo přidat. Čest práci.
Skvěle. Tak vemte surovýho a já nechám řídit Colonela. Aspoň nebudu muset vyndavat dětský sedačky.
Colonel74 píše:Nojo, to neni dobra zprava, co nadelasTed jsem koukal jeste na mapu, Pramen by bylo vhodne sloucit s blizkou tradickou Biologicky rybnik, lehouckou mysterkou Zmutovani pavouci a dalsi prilehlou mysterkou revitalizace, ktera se vlastne lusti na miste...
Pokud tedy nastane katastroficky scenar, vejdu se k nekomu do auta, nebo bych musel solo? To se priznam by se mi moc nechtelo...
jonasvla píše:Colonel74 píše:Nojo, to neni dobra zprava, co nadelasTed jsem koukal jeste na mapu, Pramen by bylo vhodne sloucit s blizkou tradickou Biologicky rybnik, lehouckou mysterkou Zmutovani pavouci a dalsi prilehlou mysterkou revitalizace, ktera se vlastne lusti na miste...
Pokud tedy nastane katastroficky scenar, vejdu se k nekomu do auta, nebo bych musel solo? To se priznam by se mi moc nechtelo...
Vejdeš se k mojí maličkosti a k Martině.
Krutižlab nám odpadl z rodinných důvodů.
Jak se dostaneš na místo srazu?
Colonel74 píše:Petre rozhoupat se musis dneska, zitra uz by bylo pozdeAkce Studna je dnes...
kvapilovi píše:Colonel74 píše:Petre rozhoupat se musis dneska, zitra uz by bylo pozdeAkce Studna je dnes...
Ajtakrajta, to jsem teda o den mimo
. A místo by případně bylo?
Colonel74 píše:Byla to opet luxusni akce a slusnej kombajn, po rozptyleni cestou domu jsme s M+L odlovili jeste tusim tri kese![]()
A k fotkam dodam - pokud se nekdo chystate na Studnu staryho Bruny a Zmutovani pavouci, nedivejte se na fotky, nechcete li se pripravit o velke prekvapeni na miste, nejsou to bezne krabicky. Zmutovani pavouci byli celkem prijemnym necekanym prekvapenim, velice luxusni vec. A studna....bez debaty paradni!
Takze, diky vsem za spolecnost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník